Op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto? - Bedrijfswagenleasen

Afhankelijk van uw beroep of werkzaamheden zijn er verschillende mogelijkheden om een passende bedrijfsauto te gaan rijden. Naast het kopen van een bedrijfsauto zijn er tegenwoordig nog andere manieren om over een auto te beschikken.

  • Kopen? Heeft u voldoende vermogen om te investeren in een bedrijfsauto om uw beroep uit te kunnen oefenen, is kopen een goede optie. U moet wel rekening houden met het feit dat de onderhoudskosten fiks kunnen oplopen en dat u zelf het risico van de restwaarde loopt.
  • Huren? Huren van een bedrijfsauto is interessant als u voor een zeer korte periode een auto nodig hebt, bijvoorbeeld voor een kortlopende opdracht.
  • Leasen? U kiest voor leasen als u geen financieel risico wilt lopen en zorgeloos wilt rijden in uw nieuwe bedrijfswagen. U loopt geen risico als het gaat over restwaarde, pech,of schade. Bovendien hoeft u geen investering in één keer te doen, waardoor u uw vermogen kunt investeren in andere zaken binnen de onderneming. Als u overweegt te leasen, kunt u ook nog kijken naar Shortleaseof Occasionlease.

Terberg leasing heeft voor elk beroep de perfecte bedrijfswagen

Door onze kennis en kunde worden wij binnen de leasebranche gezien als ‘de specialisten’ op het gebied van Bedrijfswagens. Sinds 1 januari 2014 beschikken wij zelfs over een apart team voor bedrijfswagens zowel voor grote als kleine bedrijven. Verder hebben wij een grote voorraad, waardoor wij u vrijwel direct van dienst kunnen zijn.

Kies de bedrijfswagen die bij uw beroep past

Door ons aanbod op bedrijfswagenleasen.nl zijn er diverse mogelijkheden: van een Citroën Berlingo tot een Ford Transit 290 met dubbele cabine. Door onze filters op categorie (compact, midden, groot of dubbele cabine), merk en budget vindt u heel eenvoudig de bedrijfswagen die aansluit op uw beroepsvoering.

Wilt u ons team ontmoeten? Bezoek ons tijdens de BedrijfsautoRAI stand 07.123 en 07.222 van 20-24 oktober 2015!