Bedrijfsauto RAI 2015 - Bedrijfswagenleasen

In Amsterdam vindt van 20-24 oktober weer de BedrijfsautoRAI van 2015 plaats. Na 3 jaar weer terug van weggeweest en beter dan ooit door de goede mix aan standhouders. Breng een bezoek aan de stand met Bedrijfswagenlease van Terberg als u een bedrijfswagen nodig heeft die naadloos aansluit op uw behoefte. Op onze stand op de Bedrijfsauto RAI vindt u onze bedrijfswagen specialisten. Zij kijken met u naar uw vervoersbehoefte, de bijpassende inrichting en – iet te vergeten – uw budget. Let ook op onze exclusieve beursaanbieding die we in oktober gaan ‘onthullen’.

Terberg Leasing heeft een stand op de BedrijfsautoRAI 2015. Terberg Group is een internationale groep van bedrijven met vestigingen in België, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Maleisië die producten en diensten aan bedrijven in meer dan 80 landen. De Terberg Group is een toonaangevend familiebedrijf en befaamd op specifieke niches binnen de automotive sector! Tijdens de BedrijfsautoRAI 2015 presenteren wij ons – tezamen met de gehele Terberg Group –  onder het motto ‘tradition in innovation’.

Wanneer vindt de Bedrijfsauto RAI 2015 plaats?

De Bedrijfsauto RAI 2015 is vanaf 20 t/m 24 oktober 2015. Deze editie brengt u een uitgebreid programma: van een InnovationLAB met allerlei vernieuwingen in de branche tot een special programma voor MKB’ers en zzp’ers. Op zaterdag 24 oktober, de vijfde dag van de BedrijfsautoRAI, worden er op het buitenterrein van Amsterdam RAI extra activiteiten voor chauffeurs georganiseerd.

Waar vindt de Bedrijfsauto RAI 2015 plaats?

De BedrijfautoRAI 2015 de naam zegt het al, vindt plaats in de RAI in Amsterdam. De RAI Amsterdam is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Tijdens de BedrijfsautoRAI 2015 is er voldoende parkeergelegenheid op en buiten het terrein. RAI Amsterdam ligt op 8 minuten van het stadscentrum en 15 minuten van Schiphol Airport.

De BedrijfsautoRAI 2015 is bovendien een initiatief van de RAI Vereniging die de belangen behartigt van zo’n 500 fabrikanten en importeurs van personenauto’s en vrachtauto’s, aanhangwagens en opleggers, carrosserieën en speciale voertuigen, motorfietsen en scooters, brom- en snorfietsen en fietsen.

Wilt u meer weten over de BedrijfsautoRAI 2015? Of nog beter: wilt u ons persoonlijk bezoeken op de stand? Stuur een mail naar bedrijfswagens@terbergleasing.nl  met uw naam en telefoonnummer en wij zorgen ervoor dat u een toegang krijgt bij de Terberg stand van de BedrijfsautoRAI 2015.