Bedrijfsauto RAI bezoeken - Bedrijfswagenleasen

De BedrijfsautoRAI 2015 vindt plaats van 20 – 24 oktober in Amsterdam. Naast de RAI bevindt zich het NS station ‘Amsterdam Rai’. Mocht u met de auto willen komen dan is er voldoende parkeergelegenheid rondom de Rai. Uw navigatiesysteem kunt u instellen op Europaplein, 1078 GA Amsterdam. De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 – 22.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Wilt u de BedrijfsautoRAI bezoeken en bedrijfswagens zien die u daadwerkelijk werk uit handen nemen? Kom ons bezoeken op de BedrijfsautoRAI op stand nummer:  122. Onze specialisten kijken niet alleen naar de auto, het gewicht en laadvermogen, maar ook naar passende inrichtingsmogelijkheden. Want elke vakman heeft zo zijn wensen. Bovendien hoeft u geen groot aanschafbedrag in een keer neer te tellen. U betaalt elke maand een vast bedrag en u loopt geen enkel risico op restwaarde verlies en onverwachte onderhoudskosten.

Naast onze bedrijfswagens is er ook op de BedrijfsautoRAI aandacht voor voertuiginrichting- en uitrusting, proceskant van (weg)transport en logistieke dienstverlening. De belangrijke pijlers in de bedrijfwagensector zijn immers efficiency, kostenbesparing, veiligheid en duurzaamheid.

Waarom de Bedrijfsauto RAI bezoeken?

De BedrijfsautoRAI is een event die u als professional werkzaam binnen wegtransport en/of logistieke dienstverlening niet mag missen.e belangrijkste redenen om de BedrijfsautoRAI te bezoeken hebben we voor u op een rij gezet:

  • Terberg Leasing bedrijfswagens en exposanten tonen een uitgebreid aanbod aan producten, diensten en systemen. De nieuwste voertuigen en voertuig-gerelateerde producten worden geshowd. Verder kunt u de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software systemen in bedrijfswagens en innovatieve oplossingen ten behoeve van efficiënter, veiliger en duurzamer vervoer ontdekken.
  • Het is een unieke mogelijkheid om vakgenoten te ontmoeten, een compleet overzicht van de markt te krijgen, kennis te vergaren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in wegtransport en logistieke dienstverlening.
  • Het Bestelautoplein biedt u de nieuwste bedrijfswagen-modellen. Daarnaast is het een ontmoetingsplek waar alle aspecten van het lichte bedrijfswagensegment worden toegelicht.
  • Het event heeft zo’n programma dat u zowel inspiratie als praktische kennis kunt opdoen.
  • Adembenemende live demonstraties, zowel binnen op de beursvloer als op het buitenterrein.

Koop hier uw tickets om de Bedrijfsauto RAI te bezoeken

U kunt online via de website van de RAI uw tickets aanschaffen. Dan zijn de kosten € 15.- pp. Koopt u ze aan de balie dan kost dit € 18,- euro pp. Wilt u graag onze specialisten op de Bedrijfsauto RAI bezoeken? Dan kunt u een mail sturen naar bedrijfswagens@terbergleasing.nl met vermelding van uw (bedrijfs)naam en telefoonnummer en wij zorgen ervoor dat u op onze kosten naar de Bedrijfsauto Rai kunt.