Bedrijfsauto RAI Deelnemers - Bedrijfswagenleasen

De business unit Bedrijfswagens van Terberg Leasing is van 20 t/m 24 oktober 2015 BedrijfsautoRAI deelnemer.  Naast Terberg Leasing bedrijfswagens is er een grote diversiteit aan deelnemers te vinden. Op de BedrijfsautoRAI 2015 is de onderverdeling in vier segmenten:

  • zware bedrijfswagens;
  • lichte bedrijfswagens;
  • speciale voertuigen (zware aanhangers en opbouwindustrie);
  • onderdelen en accessoires. Bij onderdelen kan gedacht worden aan inrichting, uitrusting, service- en onderhoudsproducten.

Als Bedrijfsauto RAI deelnemer vindt u tijdens deze vakbeurs ook allerlei vernieuwingen bij de procesmatige kant van transport en de logistieke dienstverdeling; om het efficiënter, veiliger en duurzamer vervoeren te benadrukken. Hierbij kunt u denken aan toepassingenoals transport management systemen, rijtaakondersteuning en eco-driving.

Om volledigheid te betrachten binnen de branche zijn er ook aanbieders van diverse oplossingen voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken in de brancheoals financiële dienstverlening, verzekeringen, opleidingen, ergonomie en arbo- en veiligheidstrainingen. Zo is er voor elke Bedrijfsauto RAI deelnemer  wat wils.

Terberg Leasing, een unieke Bedrijfsauto RAI deelnemer

Als Bedrijfsauto RAI deelnemer hebben wij een stand, tezamen met de andere Terberg bedrijven. Ieder met zijn eigen specialisme maar met elkaar onder  de vlag: ‘Tradition in innovation’.  Onze   bedrijfswagenspecialisten houden zich exclusief bezig met wagenparken die uit grijs entekens bestaan. Wij bieden u – naast professioneel advies – gunstige leasetarieven. der worden uw bestuurders zorgvuldig ondersteund bij onderhoud, schade en pech onderweg. Via ons online concept ‘Bedrijfswagenleasen.nl’ kunt u gemakkelijk en snel een bedrijfswagen samenstellen welke past bij uw vervoersbehoefte.

Dit kunt u van Terberg Leasing verwachten op de Bedrijfsauto RAI 2015

Onze unieke unit Bedrijfswagens gaat uitpakken tijdens deze Bedrijfsauto RAI 2015. We laten niet alleen zien wat er zoal mogelijk is als u een bedrijfsauto gaat leasen en wat onze specialisten kunnen bijdragen aan een efficiënte passende mobiliteitsoplossing…. We komen met een nieuw product dat naadloos aansluit als uw mobiliteit soms een hoge en soms een lage prioriteit heeft. Kortom, we hebben het over flexibele inzetbaarheid. Houd ons in de gaten en kom naar de Bedrijfsauto RAI tussen 20-24 oktober 2015.