De BedrijfsautoRAI - Bedrijfswagenleasen

Vanaf 20 t/m 24 oktober 2015 Dit is het grootste nationale vakbeurs event voor professionals in wegtransport en logistieke dienstverlening. In de RAI in Amsterdam kunt u zich laten inspireren door de laatste marktontwikkelingen. U vindt een breed scala aan producten en diensten, innovaties en demonstraties.  Ook Terberg Leasing is met eens stand op de BedrijfsautoRAI te vinden met e specialistische business unit Bedrijfswagens.

Wat is de BedrijfsautoRAI?

De BedrijfsautoRAI is een initiatief van de RAI Vereniging. Het is een event voor professionals werkzaam binnen wegtransport en/of logistieke dienstverlening. Deze vakbeurs toont een breed aanbod aan bedrijven in wegtransport (goederenvervoer) en logistieke dienstverlening. Het is dé ontmoetingsplaats voor de bestelwagen-, truck-, trailer-, opbouw-, automaterialen- en componentenindustrie.

Dit is er allemaal te doen op de BedrijfsautoRAI

De belangrijkste ingrediënten van de BedrijfsautoRAI zijn:

  • een compleet aanbod van bedrijven;
  • uitgebreid productnieuws;
  • de beleving binnen wegtransport en logistieke dienstverlening;
  • innovaties;
  • een sterk inhoudelijk programma;
  • buitenexpositie met een totale oppervlakte van 20.000 m2 op het BedrijfsautoRAI Buitenpark. Deze buitenexpositie biedt een overzicht van productdemonstraties, testritten, en entertainment.

De aanwezige bedrijven op BedrijfsautoRAI 2015 zijn onder te verdelen in vier segmenten: Zware Bedrijfswagens, Lichte Bedrijfswagens, Speciale Voertuigen (zware aanhangers en opbouwindustrie) en Onderdelen & accessoires. In tegenstelling tot eerdere edities vindt u de diverse segmenten  verspreid ver de hallen van het Europacomplex.

Naast een uitgebreid exposantenaanbod zijn er – zowel binnen als buiten – diverse demonstraties te zien. Nieuw op deze BedrijfautoRAI editie is een sterk inhoudelijk programma dat in samenwerking met belangrijke branche- en kennisorganisaties- waaronder TLN, EVO, Rai Vereniging, Connekt en Dinalog – is samengesteld.

Bent u nieuwsgierig naar onze deelname tijdens de RAI en wilt u eten wat Terberg Leasing Bedrijfswagen.nl u te bieden heeft op de BedrijfsautoRAI? Klik hier!