Bedrijfswageninrichting - Bedrijfswagenleasen

Bij het uitzoeken van een nieuwe bedrijfswagen voor uw werkzaamheden is om- en inbouw vaak een belangrijk aspect. Het is tenslotte uw mobiele werkplek! Daarnaast verlaagt u met een goede bedrijfswageninrichting uw risico’s.

Waarom is een Bedrijfswageninrichting belangrijk?

Een goede bedrijfswageninrichting biedt u de volgende voordelen:

  • het scheelt u tijd door efficiënt te kunnen werken. Vergeten gereedschappen, beschadigde materialen en ongesorteerde onderdelen behoren met een goede bedrijfswageninrichting tot het verleden. Met de inrichting kunt u alle materialen en gereedschap ordenen en beschadigingen voorkomen;
  • als u investeert in een bedrijfswageninrichting bespaart u op lange termijn zeker kosten. Dit komt enerzijds door de tijd- en kostenbesparing op grond van een georganiseerde en daardoor efficiënte manier van werken en anderzijds door de grotere beladingsmogelijkheid. Hierdoor kunt u in één keer meerdere materialen vervoeren;
  • u vergroot de veiligheid van u en de andere inzittenden in de bedrijfswagen. Goede bedrijfswageninrichtingen beveiligen uw lading standaard bij ongevallen of onverwachts remmen. In de meeste inrichtingen zijn standaard ladingbeveiligingsonderdelen ingebouwd. Bij Terberg Leasing bieden we u verschillende inbouwmogelijkheden. Van standaard pakketten tot maatwerk of eigen inbouw.

Laat Terberg Leasing u helpen bij de ideale Bedrijfswageninrichting

Haal alles uit de kast voor een optimale bedrijfswageninrichting! Terberg Leasing helpt u graag. Binnen de leasebranche worden wij gezien als ‘de specialisten’ op het gebied van Bedrijfswagens. Onze specialisten houden zich exclusief bezig met wagenparken die voornamelijk uit grijs kentekens bestaan. Voor iedere branche heeft Terberg Leasing altijd de juiste oplossing voor uw voertuig!

Bent u als timmerman op zoek naar de beste bedrijfswageninrichting? Wij zorgen in samenspraak voor de optimale wand –en vloerbekleding. Zo kunt u veilig uw gereedschappen vervoeren en zorgen we dat u voldoende ruimte heeft voor het vervoeren van één of meerdere trappen. Het beladen van uw wagen vraagt de juiste kennis; het vervoeren van materialen en machines dient met zorgvuldigheid te gebeuren. Bij Terberg Leasing geven wij u advies over het gebruik van sjorogen, netten of spanketting om uw lading degelijk vast te zetten.

Ook als schilder kunt u bij Terberg Leasing terecht. Als vakschilder is een passende bedrijfswageninrichting van groot belang. Het laatste wat u wilt, is schade aan de auto door verf die niet goed vast staat. Een verhoogde laadruimte geeft u meer opbergmogelijkheden en zicht om alles direct te kunnen vinden. Dit bespaart een zoekwerk en daarmee kostbare tijd. Ons bedrijfswagenteam bespreekt met u de materialen en verfproducten die u moet vervoeren zodat uw bedrijfswageninrichting  voldoet aan de veiligheidseisen!

Bij Terberg Leasing kunt u als aannemer gebruikmaken van de expertise van ons bedrijfswagenteam. Als aannemer bezoekt u de nodige bouwplaatsen en wilt u geen tijd verspillen met het zoeken naar de benodigde materialen in de bedrijfsauto. De juiste bedrijfwageninrichting voorzien van lades en andere mogelijkheden om uw gereedschap te sorteren, zorgen voor een grote kostenbesparing. Wij nemen dit graag voor u uit handen. U heeft tenslotte al genoeg te organiseren.

Wij weten dat u als installateur een specifieke inrichting nodig heeft om uw installatiewerk goed uit te kunnen voeren op locatie. Terberg Leasing zorgt samen met u voor de juiste keuze van uw bedrijfswagen. We houden rekening met uw wensen om bijvoorbeeld meetapparatuur op te kunnen bergen of andere materialen die u nodig heeft in de bouw of industrie. Iedere installateur is anders. Daarom bieden wij maatwerk. Zodat uw bedrijfswageninrichting uniek is en echt vóór u werkt.

Wellicht wilt u zich onderscheiden met bestickering of belettering? Wij hebben de juiste partners om u te helpen. Ook op het gebied van duurzaamheid en elektrische bedrijfswagens kunt u bij ons terecht!

Bekijk ons aanbod of kom onze specialisten bezoeken op de BedrijfsautoRAI stand 07.122 van 20-24 oktober 2015.