Citroën bedrijfswagen leasen | Bedrijfswagenleasen.nl

citroen_banner_bewerkt

Citroën bedrijfswagen leasen

Overweegt u om een Citroën bedrijfswagen te gaan rijden. Bij deze overweging is het belangrijk om na te gaan of u gaat kopen, financieren of leasen? Onze bedrijfswagen specialisten hebben voor u een aantal voor-en nadelen van de verschillende mogelijkheden op een rij gezet.
Een voordeel van kopen is dat u eigenaar bent, alleen moet u bij kopen van de Citroën bedrijfswagen wel een grote investering in één keer doen. Is dit niet mogelijk? Dan kunt u het beste kiezen voor het financieren of leasen van de Citroën bedrijfswagen. Hierbij betaalt u maandelijks een vast bedrag. Wilt u ook dat alle kosten zoals onderhoud, reparatie en banden inbegrepen zijn in het maandelijkse bedragen? Dan is leasen de beste oplossing voor uw vervoersbehoefte.

De meerwaarde van de Citroën bestelwagen leasen

Met een aanbod van vier modellen in diverse lengtes, breedtes en hoogtes heeft Citroën verschillende vervoersoplossingen voor bedrijven. De Citroën Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper zijn moderne Citroën bestelwagens die tegemoet komen aan de wensen van de ondernemer.
De praktische en robuuste bestelwagens van Citroën worden afgestemd op uw wensen en de specifieke eisen van uw onderneming. De Citroën bestelauto’s zijn stuk voor stuk comfortabel en veilig en bieden de laadmogelijkheden die u zoekt. Zo heeft de Citroën Berlingo een laadruimte van maar liefst 4,1 m3.
Ook kunnen er verschillende keuzes worden gemaakt op het gebied van op- en ombouw en accessoires van uw Citroën bestelwagen. Alle motoren voldoen bovendien aan de Euro5-norm en vanaf medio 2015 aan Euro6.

Citroën bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing

Voor het leasen van de compacte Citroën bedrijfswagen Berlingo bent u bij Terberg Leasing aan het juiste adres. Op bedrijfswagenleasen.nl kunt u namelijk in drie stappen uw Berlingo samenstellen en een offerte aanvragen. Het plaatsen van een aanvraag is geheel vrijblijvend.
Ons scherp geprijsde maandelijkse leasetarief van uw Citroën bedrijfsauto is inclusief: HSB (motorrijtuigenbelasting), reparatie, onderhoud, banden, ongevallen-inzittendenverzekering, WA & Casco met een eigen risico van € 300,- en rente. Dit betekent dat u vooraf precies weet welke kosten door ons gedekt worden. Daarnaast staat ons team van specialisten altijd voor u klaar! Bekijk direct de op- en ombouw mogelijkheden van de Citroën Berlingo.

Bereken uw tarief