Ford bestelwagen leasen | Bedrijfswagenleasen.nl

Nieuwe Ford bedrijfswagen leasen

Waarom een nieuwe Ford bedrijfswagen leasen, en niet aankopen? Om te beginnen bespaart u forse aanschafkosten als u kiest voor het leasen van een bedrijfswagen. Maandelijks betaalt u een vaste leaseprijs aan de leasemaatschappij. Hierdoor kunt u de euro’s die u normaal gesproken zou investeren in de aanschaf van uw bedrijfswagens, nu direct investeren in uw onderneming.

Naast dat u geen investering in één keer hoeft te doen, is er ook een ander groot voordeel: bij het leasen van een Ford bestelbus bent u geen eigenaar. Dit betekent dat de investering onder het kopje vreemd vermogen op de balans komt te staan omdat de leasemaatschappij de bestelbus financiert en de eigenaar is. Daarnaast profiteert u bij leasen van vele services (o.a. onderhoud, banden en reparatie) zodat u zich kunt focussen op uw werkzaamheden.

De vrijheid van een Ford bestelwagen leasen

Ford bestelwagens kent een grote range aan modellen. Ford geeft u als het ware de vrijheid een bestelwagen te rijden op de manier zoals u dat wilt. Ford heeft namelijk een breed aanbod bestelbussen, ook wel de Ford Transit Familie genoemd. Zo biedt Ford bestelwagens onder meer een compacte Ford Transit Custom en een Ford Transit.
• Ford Transit Custom: veiligste in zijn klasse met een Euro NCAP score van 5 sterren.
• Ford Transit: een robuuste en goed uitgeruste bestelbus, die ook nog een zuinig rijdt. De sterke motor kent een verbruik van slechts 6,5 liter per 100 km.
Daarnaast kan de inbouw worden afgestemd op uw behoeften. Bent u installateur dan heeft u andere inbouw wensen dan een service monteur. Het is aan u om de bestelwagen uit te zoeken die aansluit op uw vervoersbehoefte.

Ford bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing

Rijdt u graag in één van de ruime en veilige Ford Transit bedrijfswagens? Dan bent u bij bedrijfswagenleasen.nl van Terberg Leasing aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat u en/of uw medewerkers zorgeloos kunnen rijden. In het leasetarief zijn onder meer de volgende kosten inbegrepen: reparatie, onderhoud en banden, ongevallen-inzittendenverzekering. Heeft u nog vragen over het leasen van een Ford bestelwagen? Wij beschikken over een team van specialisten die klaarstaan om u verder te adviseren over het leasen van een Ford bestelauto.

Ons aanbod

Op Bedrijfswagenleasen.nl vindt u naast Ford bedrijfswagens een breed aanbod aan bedrijfswagens.

Bekijk ons aanbod