Het risico van een eenmanszaak verlagen? - Bedrijfswagenleasen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een bedrijfswagen te gaan rijden. U kunt een bedrijfswagen kopen, een financiering afsluiten bij de bank of u gaat de bedrijfswagen leasen. Gaat u als eenmanszaak een bedrijfswagen leasen dan kunt u daarmee uw bedrijfsrisico verlagen. U hoeft namelijk geen grote investering in een keer te doen.

Lease als eenmanszaak een bedrijfswagen en verlaag uw risico

Als eenmanszaak uw risico minimaliseren kan bij Bedrijfswagenleasen.nl op verschillende manieren. gebieden. Onderstaand hebben we de meest belangrijke voor u in kaart gebracht.

  • Als u een bedrijfsauto koopt, wordt u geconfronteerd met een grote eenmalige investering. Gaat u leasen? Dan betaalt u per maand een vast bedrag.
  • U ontvangt per maand één factuur met alle afgesproken autokosten eventueel aangevuld met de uitgaven aan de brandstof. Zo houdt u inzicht in uw kosten en komt u niet voor  verrassingen te staan;
  • Alle services zijn inbegrepen in het leasetarief: 24-uurs pech hulp, afschrijving, vervangend vervoer, verzekering, onderhoud, banden en reparatie. Dit zorgt ervoor dat u zich kunt richten op uw werkzaamheden.
  • De bedrijfsauto komt niet op de balans te staan. Leasen is namelijk een off-balance financiering.
  • Veiligheid: wij bieden u verschillende in- en ombouw mogelijkheden. Als uw gereedschap en materialen goed vastliggen in de bedrijfsauto, vergroot u de veiligheid aanzienlijk.

Laat Terberg Leasing u helpen bij het verlagen van uw risico

Sinds 1 januari 2014 hebben wij een speciaal team voor Bedrijfswagens. Dit team richt zich op zowel kleine als grote bedrijven. Door de jarenlange ervaring en kennis bieden wij u professioneel advies op maat. Daarnaast ondersteunen wij u en uw bestuurders zorgvuldig bij onderhoud, schade, verzekeringszaken en pech onderweg. Via ons online concept ‘Bedrijfswagenleasen.nl’ kunt u gemakkelijk en snel een bedrijfswagen samenstellen welke past bij uw vervoersbehoefte.

Bent u op zoek naar een leaseoplossing voor uw wagenpark? Tijdens de BedrijfsautoRAI staan onze specialisten van bedrijfswagen voor u klaar! Breng een bezoek aan ons Bedrijfswagen team stand 07.123 en 07.222.