Bedrijfswagen samenstellen? | Bedrijfswagenleasen.nl

STAP 1 BIJ EEN BEDRIJFSWAGEN LEASEN

De eerste stap bij het leasen van een bedrijfswagen is het samenstellen van de bedrijfswagen. Zodra u een model naar uw wens heeft gevonden kunt u starten met het samenstellen van de bedrijfswagen.

Pakketten
U kiest het optiepakket dat u wilt toepassen. Een bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing betekend dat uw bedrijfswagen standaard wordt voorzien van interessante opties. Door te kiezen voor een aanvullend Comfort of Luxe pakket breidt u de bedrijfswagen verder uit.

Opties
Sommige opties vallen niet binnen de standaardpakketten. Deze aanvullende opties voegt u naar eigen keuze toe. Denk hierbij aan opties als een trekhaak, imperiaal of sidebar.

Inbouwpakket
Uniek bij Terberg Leasing! Bij het leasen van een bedrijfswagen kiest u direct de inbouw. Wij bieden enkele standaard keuzes, welke in vrijwel alle wensen voorzien. Doordat Terberg Leasing deze inbouwpakketten van te voren heeft samengesteld, bieden wij deze voor zeer voordelige prijzen aan.

Wilt u geen inbouwpakket of heeft u speciale wensen en daarom behoefte aan maatwerk? Ook dat kunt u tijdens het samenstellen aangeven.

Nadat u deze stap heeft afgerond gaat u door naar STAP 2 – Het contract samenstellen