Ideale inrichting bedrijfswagens - Bedrijfswagenleasen

Als gebruiker van een bedrijfswagen weet u als geen ander hoe belangrijk de inrichting is voor de uitvoering van uw werkzaamheden. Een bedrijfswagen is namelijk meer dan alleen een mobiliteitsmiddel.

Voordelen van een goede inrichting

Een goede inrichting is heel voordelig voor ondernemers:

  • Het gewicht van uw spullen gelijkmatig verdeeld wordt over de bedrijfswagen waardoor deze niet gaat hellen naar één kant.
  • Tevens zorgt het voor meer efficiëntie doordat u sneller bij uw spullen kan, alles makkelijk terug kunt vinden en effectief gebruik maakt van uw ruimte.
  • Een professionele uitstraling.
  • Een goede inrichting zorgt ervoor dat uw spullen niet van buitenaf zichtbaar zijn en hierdoor minder diefstalgevoelig worden.
  • Uw spullen worden veilig vervoerd met een goede inrichting.

Welke inrichting mogelijkheden zijn er?

Elke beroepsgroep heeft zo zijn wensen en eisen als het om de inrichting van bedrijfswagens gaat. Gelukkig is er tegenwoordig voor iedereen wat wils. Naast het werken met hout is er tegenwoordig veel meer mogelijk waaronder werken met metaal, glas en plastic. Lichter materiaal wordt ook steeds belangrijker, doordat de bedrijfswagen in zijn geheel minder gewicht krijgt. Een lichtere (bedrijfs)auto zorgt voor een lagere CO2-uitstoot en brandstofverbruik waardoor u over een zuinige bedrijfsauto zult beschikken.

Laat uw bedrijfswagen inrichten bij Terberg Leasing B.V.

Terberg Leasing beschikt over een aantal  standaard bedrijfswagenuitvoeringen waarvan zelfs enkele op voorraad. Heeft u toch wat specifiekere wensen, dan kunt u in samenwerking met onze experts uw eigen bedrijfswageninrichting samenstellen. Een greep uit onze opties is het inbouwen van een imperiaal, goederen brancards, raamroosters, oprijplateau’s en sidebars. Tevens worden tweedehands inrichtingen aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten inrichten van uw bedrijfswagen of bent u op zoek naar meer informatie naar onze mogelijkheden? Kijk dan op www.bedrijfswagenleasen.nl voor onze opties.