Iveco bestelbus leasen | Bedrijfswagenleasen.nl

Iveco Daily leasen

Nieuwe Iveco bedrijfswagen leasen

Een bedrijfswagen is voor de meeste ondernemers een verlengstuk voor de uitvoering van de werkzaamheden. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijfswagen te financieren. Het leasen van de Iveco bedrijfswagen is een goede optie.
U least uw Iveco bedrijfswagen voor een langere periode tegen een maandelijks vast leasebedrag inclusief alle bijkomende services. Het voordeel is dat u de bestelbus niet in één keer hoeft te financieren. Daarnaast profiteert u bij de meeste leasemaatschappijen van een aanzienlijk inkoopvoordeel. Dit maakt leasen voor u een voordeliger oplossing waarbij u geld overhoudt om in uw onderneming te investeren.

De mogelijkheden van Iveco bestelwagen

De bestelwagens van Iveco zijn marktleiders dankzij de nieuwe architectuur in de modellen. Het vernieuwde chassis heeft een lager gewicht, een hoger laadvermogen en een verminderd brandstofverbruik. Zo heeft de Iveco Daily een gemiddeld verbruik van 1:9 en is de CO2-uitstoot beperkt tot 216 gram per kilometer.
Iveco heeft een aantal veranderingen doorgevoerd in de Iveco bestelwagen modellen. De laaddrempel van de Iveco bestelwagens zijn verlaagd met 55 millimeter en is nu de laagste in de klasse van de achterwielaangedreven bestelwagens. Het laadvolume van de bestelwagen is geoptimaliseerd door de verhouding tussen wielbasis, totale lengte en nuttige laadlengte te herzien. De Iveco bestelbussen hebben nu een lager gewicht van 2.050 kilogram.

Iveco bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing

Altijd al willen rijden in één van de Iveco bedrijfswagen modellen? Via Terberg Leasing kunt u heel
eenvoudig uw bestelwagen online uitkiezen en samenstellen. Bovendien kunt u snel over uw Iveco bedrijfswagen beschikken.

Onze specialisten van bedrijfswagenleasen.nl voorzien u van deskundig advies over onder meer de op- en ombouw mogelijkheden van uw bedrijfswagen. Verder least u bij ons all-in. Zo zijn bijvoorbeeld de verzekeringen (WA, casco en ongevallen inzittenden), motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparatie en afschrijving standaard in de leaseprijs inbegrepen. Dit betekent dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Bekijk direct onze modellen en bestel!

Bekijk nu onze aanbiedingen