Mercedes-Benz bestelbus leasen - Bedrijfswagenleasen

De voordelen van een Mercedes-Benz bestelwagen leasen:

  • Comfortabel
  • 24-uurspechhup
  • Nieuwste technologie
  • Onderhoud bij de prijs inbegrepen
Meer informatie

Vragen of meer informatie

Telefoon:
Bel (030) 280 75 80
Of stuur een E-mail

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een Mercedes-Benz bestelwagen leasen

Met het leasen van een Mercedes-Benz bestelbus heeft u alle voordelen van een nieuwe, representatieve bedrijfsauto tegen een vast maandbedrag. U hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en banden, dit zit namelijk allemaal bij het leasebedrag inbegrepen. Zo heeft u de voordelen van een nieuwe bedrijfswagen, zonder de hoge eenmalige investeringskosten. Dit geld zou u bijvoorbeeld in uw onderneming kunnen investeren. Ook profiteert u bij de meeste leasemaatschappijen van een hoog inkoopvoordeel.
U hoeft zich ook niet druk te maken over zaken als HSB (motorrijtuigenbelasting) en verzekering, want dit wordt allemaal door de leasemaatschappij geregeld.

De voordelen van een Mercedes-Benz bestelbus leasen

Door het grote leaseaanbod van de Mercedes-Benz bedrijfswagens, zit er voor iedereen wel wat tussen. Het maakt niet uit of u voor de compacte Citan, de ruime Vito of de luxe V-Klasse kiest, met het leasen van een Mercedes-Benz bedrijfswagen bent u verzekerd van een goede, comfortabele auto. Met de nieuwste technologie aan boord maakt Mercedes-Benz u het rijden nog veiliger en comfortabeler. Zo zit er bijvoorbeeld standaard op alle Mercedes-Benz Vito’s Attention Assist, een systeem dat herkent wanneer de bestuurder vermoeid is en hier vervolgens een waarschuwing voor geeft.

Mercedes-Benz bestelwagen leasen bij Terberg Leasing

Bij Terberg Leasing is het leasen van een Mercedes-Benz bedrijfsauto erg makkelijk. Via bedrijfswagenleasen.nl bieden wij een platform dat het mogelijk maakt om in drie stappen online een Mercedes-Benz bedrijfsauto te kiezen welke het beste aansluit op uw vervoersbehoeften. Wij zorgen ervoor dat u het gehele leasecontract zorgen-vrij rijdt door alle zaken voor u te regelen. U kunt rekenen op een ongevallen-inzittendenverzekering, HSB, reparatie, banden en onderhoud, WA & casco (eigen risico van €300,-) en een customer care die altijd voor u klaar staat.

Ons team van specialisten helpt u graag om een Mercedes-Benz bestelwagen te kiezen en samen te stellen die aansluit op uw vervoersbehoeften.

Ons aanbod

Op Bedrijfswagenleasen.nl vindt u naast Mercedes-Benz bedrijfswagens een breed aanbod aan bedrijfswagens.

Bekijk ons aanbod