Activiteiten tijdens Bouwbeurs 2015 | Bedrijfswagenleasen.nl

De Jaarbeurs presenteert van 9 tot en met 13 februari de BouwBeurs, met als thema ‘Week van de Bouw’. Deze week biedt een breed en overzichtelijk aanbod op basis van uw interessegebied met verschillende vakbeurzen. Tijdens de ‘Week van de Bouw’ zijn alle schakels van de bouw en vastgoed verenigd in een pand in Utrecht. De BouwBeurs is een onderdeel van die week en is het ontmoetingspunt voor bouwend Nederland. De voorgaande editie van de beurs is bezocht door 80.040 bezoekers waar 698 enthousiaste exposanten stonden.

Bedrijfswagenleasen.nl

Dit jaar staat Terberg Leasing met Bedrijfswagenleasen.nl op de BouwBeurs. Bedrijfswagenleasen.nl is een doelgerichte online leaseoplossing om eenvoudig en voordelig een bedrijfswagen te leasen die aansluit op uw werkzaamheden. Tijdens de beurs ontvangt onze gastvrouw u graag met een kopje koffie en kunt u zich oriënteren op het gebied van bedrijfswagen leasen. Bent u geïnteresseerd in bedrijfswagen leasen? Onze bedrijfswagen specialisten zoeken samen met u naar de beste leaseoplossing!

Op de BouwBeurs profiteert u van onze specifieke beursaanbieding en dat is nog niet alles. Test of u de bedrijfswagenkosten strak in de hand heeft en maak kans op een echte Weber barbecue.

Week van de Bouw

Naast de BouwBeurs is een bezoek aan de volgende vakbeurzen ook de moeite waard in de Jaarbeurs:
GEVEL : het vakevenement voor architecten en bouwkundigen met nieuwe innovaties, technologieën en materialen;
Renovatie & transformatie : de vakbeurs voor duurzame vernieuwingen in bouw en vastgoed;
Material Xperience : het jaarlijkse toonaangevende vakevenement voor
(interieur)architecten en creatieve professionals met de allerlaatste trends en ontwikkelingen op materiaalgebied.

Daarnaast kunt u op 11 februari genieten van het Grote BouwBeursFeest: hét feest voor bouwend Nederland tijdens de BouwBeurs 2015. Het wordt weer leuk in de bouw! Deze avond biedt optredens van de volgende artiesten: Frans Duijts en Tatjana, een speciale dartwedstrijd met Co Stompé, een geweldige band ‘Wir Sind Spitze’ én heel veel gezelligheid!

Tijdens de Week van de Bouw staat u als klant centraal. Bedrijfswagenleasen.nl van Terberg Leasing stelt u centraal met advies op maat van de specialisten. Klik hier voor meer informatie over de BouwBeurs en schrijf u in via onderstaande button.

Inschrijven