Bedrijfswagen leasen? Bekijk de opties tijdens de bedrijfsautoRAI! - Bedrijfswagenleasen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een bedrijfswagen leasen? Online is er natuurlijk bij ons heel veel te vinden, maar soms heeft het de voorkeur om er eens persoonlijk met iemand over te praten. Dat kan! Van 20 tot 24 oktober staat Terberg Leasing met haar bedrijfswagen assortiment op de bedrijfswagenRAI in Amsterdam.

Assortiment bedrijfswagens

Op bedrijfswagenleasen.nl vindt u het ruimste assortiment om een bedrijfswagen te leasen. Voor ieder gewenst model hebben we de juiste bedrijfsauto beschikbaar: of u nu op zoek bent naar een kleinere bestelauto of juist een grote bestelbus, alles is gemakkelijk online te vinden en samen te stellen. Tijdens de bedrijfswagenRAI kunnen we u laten zien wat de opties zijn en kunt u bij ons terecht voor vragen.

Vragen over een bedrijfsauto direct beantwoord

Moet u nog een keuze maken in het type bedrijfswagen lease? Dan kunnen we u persoonlijk adviseren op basis van uw situatie. Heeft u al een keuze gemaakt maar heeft u juist praktische vragen over bijvoorbeeld de aflevering, inbouw, bestickering, afhandeling bij schade, verzekeringen of andere zaken – ook dan kunnen wij u tijdens de bedrijfswagenRAI van alle antwoorden voorzien, zodat u van alle gewenste informatie bent voorzien.

Opties, pech hulp, en nog veel meer

Bij een bedrijfswagen leasen komt veel kijken, maar keuzes maken is juist leuk – zeker als wij u daarbij kunnen helpen. Welke opties wilt u op uw bedrijfswagen? Hoe zit het met het all-in pakket bij leasen? Is er een mobiliteitsgarantie? Allemaal vragen die bij u kunnen leven. Kom naar onze stand en we leggen het u allemaal piekfijn uit, zodat u daarna zo snel mogelijk met een gerust hart in uw nieuwe bedrijfsauto kunt stappen.

Gratis naar de BedrijfsautoRAI?

Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Gratis toegangskaarten