Bezoek de BouwBeurs 2015| Bedrijfswagenleasen.nl

Onderzoek wijst uit dat 35% van de bezoekers van de Bouwbeurs directeuren en/of eigenaren van bedrijven zijn. Daarvan werkt het overgrote deel in de aannemerij (23%), heeft een klussenbedrijf (inclusief zzp’ers) (8%) of is werkzaam in de afbouw (4%). Het merendeel van de beursbezoekers heeft een bedrijfsomvang van 1-10 werknemers (Bezoekersregistratie van VNU Exhibitions).

Of u nu zzp’er bent of directeur van een kleine aannemerij, een passende bedrijfswagen is voor uw bedrijfsvoering van belang. Voor u is een bedrijfswagen niet alleen een mobiliteitsoplossing, maar het is ook essentieel ´gereedschap´ bij uw werkzaamheden.

Bedrijfswagenleasen.nl van Terberg Leasing speelt in op uw behoefte. Bent u zzp’er, ondernemer of directeur? U kunt altijd bij ons terecht!

Bedrijfswagenleasen.nl

Bent u op zoek naar een standaardoplossing of een specifieke automerk/model met een eigen inrichting? Dit is geen enkel probleem, onze online leaseoplossing ’Bedrijfswagenleasen.nl’ maakt het u gemakkelijk om online een bedrijfswagen uit te zoeken die aansluit op uw vervoersbehoefte. Voor elke specifieke vraag is er een passende mobiliteitsoplossing met kleine tot grote bedrijfswagens met enkele of dubbele cabine met of zonder inbouw.

Wilt u kosten besparen? Bestel online en profiteer naast onze aantrekkelijke prijzen van een gunstige tariefstelling. Liever een duurzame oplossing voor uw wagenpark? Ons team adviseert u graag over onze duurzame mogelijkheden. Tijdens de BouwBeurs helpt het team van Bedrijfswagens bij het maken van een passende keuze!

Kom onze stand bezoeken op de BouwBeurs in Hal 12, stand B086!

Inschrijven

Bouwbeurs 2015 Terberg