Bezoek onze stand op de Bouwbeurs | Bedrijfswagenleasen.nl

Op zoek naar een bedrijfswagen die een verlengstuk is voor uw werkzaamheden? Kom ons opzoeken op de BouwBeurs in Hal 12 ‘Bevestigingsmaterialen, gereedschap & bedrijfskleding’ stand B086.

Met ‘Bedrijfswagenleasen.nl’ bieden wij een vernieuwend concept in de branche en deze boodschap brengen we graag over op de beurs.

Advies op maat van de specialisten

Onze specialisten houden zich exclusief bezig met wagenparken die voornamelijk uit grijs kentekens bestaan. Dit zorgt voor, wat de aard van uw onderneming ook is, passende bedrijfswagens tegen de juiste kilometerkostprijs. Naast de juiste bedrijfswagens bieden wij advies op maat. Om uw bedrijfswagens zo efficiënt mogelijk te gebruiken adviseren we over de inbouw, ombouw en bestickering. De specialisten helpen u bij het maken van de goede keuze.

Breed aanbod bedrijfswagens

Als de specialist in de leasebranche bieden wij een breed aanbod aan, van kleine tot grote bedrijfswagens met dubbele cabine.

Kostenbesparing door onze exclusieve beursaanbieding

Terberg Leasing biedt een scherp geprijsd aanbod. Speciaal voor de BouwBeurs 2015 hebben wij exclusieve aanbiedingen voor u samengesteld. waarover later meer!

Naast de vele mogelijkheden geniet u bij Bedrijfswagenleasen.nl van:
• Turnkey levering;
• Eenvoudige en snelle processen;
• Aantrekkelijke prijzen.

Naast het werk is ontspanning ook belangrijk, doe de ultieme tekst bij onze stand en meet of u de bedrijfswagenkosten strak in de hand heeft! Hal 12, stand B086!

Inschrijven