BouwBeurs 2015: Het wordt weer leuk in de bouw!

De centrale boodschap ‘Het wordt weer leuk in de bouw!’ wil Terberg Leasing samen met de andere exposanten waarmaken door te komen met aantrekkelijke aanbiedingen, passende oplossingen en succesvolle samenwerkingen.

Het bedrijf achter diverse bouwgerelateerde beurzen: de Internationale BouwBeurs, het Vakman Event, GEVEL en Renovatie heeft geconstateerd dat zowel aan de vraag- als aanbodkant een toenemende behoefte is aan snelheid, kwaliteit en relevantie. Hierop inspelend, wordt er dit jaar een nieuw en doelgroepgericht concept ‘De Week van de Bouw’ georganiseerd. De eerste editie van de Week van de Bouw vindt van 9 tot en met 13 februari 2015 plaats.

Tijdens de Week van de Bouw staat u als klant centraal. In deze week worden alle doelgroepen binnen de bouw afzonderlijk bediend met een relevant aanbod van vakbeurzen, congressen, workshops, netwerkontmoetingen en/of andere activiteiten. De Week van de Bouw is geclusterd op type bezoeker. Zo vindt u snel wat u zoekt!

BouwBeurs 2015

De BouwBeurs is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw. Tijdens deze beurs profiteert u van live demonstraties, nieuwe en innovatieve producten, oplossingen voor de bouw en volop entertainment.

Bedrijfswagenleasen.nl

Tijdens de beurs staan onze specialisten van bedrijfswagen voor u klaar! Door jarenlange ervaring en kennis van de bouwbranche bieden wij u advies op maat. Naast professioneel advies hebben wij gunstige leasetarieven en worden uw bestuurders zorgvuldig ondersteund bij onderhoud, schade en pech onderweg. Via ons online concept ‘Bedrijfswagenleasen.nl’ kunt u gemakkelijk en snel een bedrijfswagen samenstellen welke past bij uw vervoersbehoefte.

Bent u op zoek naar een leaseoplossing voor uw wagenpark? Breng een bezoek aan ons Bedrijfswagen team op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht! Hal 12 stand B086!

Schrijf u in en ontvang gratis toegangskaarten voor de Bouwbeurs 2015.

Inschrijven