Een bedrijfswagen speciaal voor de ‘Europese’ markt - Bedrijfswagenleasen

Hyundai is gestart met de productie van de H350. De Koreaanse autobouwer biedt met dit model de eerste bedrijfswagen die speciaal is gemaakt voor de Europese markt.

De gloednieuwe Hyundai H350 zal in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Afhankelijk van uw werkzaamheden heeft u verschillende mogelijkheden: de Van is leverbaar in een korte (5,5 meter) en lange (6,2m) versie. Daarnaast geeft de Truck (chassis-cabine) u de vrijheid om bijvoorbeeld een laadbak achterop het chassis te plaatsen.

Productie

In de fabriek van Karsan Automotive, een partner van Hyundai, vindt de productie plaats. De verkoop van de Hyundai H350 zal starten in mei in Turkije. In 2016 moet het model in heel Europa leverbaar zijn.

Hyundai heeft met deze productie een innovatieve stap genomen. Met deze stap wil Hyundai op Europese bodem graag een groter marktaandeel behalen. Dit is de reden dat er speciaal voor ‘ons’ continent modellen worden ontwikkeld. Niet alleen op bedrijfswagengebied, maar ook op het gebied van personenauto’s.