Terberg Leasing op de Bouwbeurs! | Bedrijfswagenleasen.nl

Vanaf 9 t/m 13 februari 2015 staat Terberg Leasing Bedrijfswagens op de BouwBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. De grootste ontmoetingsplaats voor de uitvoerende bouw van Nederland.

In de uitvoerende bouw is een passende bedrijfswagen van belang. In de bouw speelt de bedrijfswagen niet alleen de rol van mobiliteitsoplossing maar kunt u het ook zien als onmisbaar ´gereedschap´ bij uw werkzaamheden. Om een goede keuze te maken, houdt u hiermee rekening mede met de kosten van de best passende oplossing.

Binnen de leasebranche wordt Terberg Leasing gezien als specialist op het gebied van bedrijfswagen lease. Terberg Leasing beschikt over een team van bedrijfswagen specialisten die kunnen bogen op jarenlange ervaring en kennis van de bouwbranche. Hierdoor bieden wij u advies op maat. Naast professioneel advies bieden wij een scherp geprijsd aanbod en zorgvuldige ondersteuning van uw bestuurders bij onderhoud, schade en pech onderweg.

Bedrijfswagenleasen.nl

Als eerste in de bedrijfswagen markt hebben we een online leaseoplossing ‘Bedrijfswagenleasen.nl’ ontworpen, die het onze klanten nog makkelijker maakt om een bedrijfswagen uit te zoeken die past bij uw vervoersbehoefte. In slechts 3 stappen heeft u de bedrijfswagen online aangevraagd.

Het wordt weer leuk in de bouw

Naast ons aanbod geniet u tijdens de BouwBeurs van live demonstraties, nieuwe producten en volop entertainment. Dit jaar is het thema van de BouwBeurs ‘Het wordt weer leuk in de bouw!’. Deze centrale boodschap willen we samen met de andere exposanten waarmaken met mooie aanbiedingen, uitwisseling van ideeën en succesvolle samenwerkingen.

Bent u op zoek naar een leaseoplossing voor uw wagenpark? Breng een bezoek aan ons Bedrijfswagen team op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht! Schrijf u nu in en ontvang gratis toegangskaarten voor de Bouwbeurs 2015.

Inschrijven

Openingstijden Bouwbeurs 2015

Maandag 9 februari: 09.30 – 17.30 uur
Dinsdag 10 februari: 09.30 – 17.30 uur
Woensdag 11 februari: 09.30 – 17.30 uur
Donderdag 12 februari: 09.30 – 20.30 uur (zelfs een avondopening)
Vrijdag 13 februari: 09.30 – 17.30 uur