Nissan bedrijfswagen leasen | Bedrijfswagenleasen.nl

Banner-NISSAN-NV200-voorraad-nieuw-2016

Nieuwe Nissan bedrijfswagen leasen

Het leasen van een Nissan bedrijfswagen is in veel gevallen een goede keuze als u een representatieve auto wilt rijden tegen een vast maandelijks leasebedrag. Tijdens de leaseperiode rijdt u zonder zorgen over onder meer onderhoud en banden. Dit is namelijk allemaal inbegrepen in het leasebedrag.

Doordat u niet in één keer de aanschaf van de bedrijfswagen hoeft te financieren, houdt u geld over in uw onderneming te investeren. Verder profiteert u bij de meeste leasemaatschappijen van een aanzienlijk inkoopvoordeel.

Het voordeel van een Nissan bestelwagen leasen

Op zoek naar een compacte Nissan bestelwagen die toch veel laadruimte biedt? Dan is de Nissan NV200 de ideale bedrijfswagen voor u. Door zijn compactheid, kleine draaicirkel en omvangrijke laadruimte is de Nissan NV200 bestelauto geschikt voor het rijden door smalle straatjes in de stad. Verder heeft de bestelwagen een laadruimte van 4,2 m3. Dat is ongeveer 25% meer dan de laadruimte van de gemiddelde concurrent in deze klasse.

Daarnaast heeft Nissan bestelwagen in zijn aanbod ook nog een grotere uitvoering, namelijk de NV400. Stel de bedrijfswagen samen die past bij uw vervoersbehoefte: kies model, apparatuur, opties en accessoires tegen gunstige prijzen.

Nissan bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing

Het leasen van een Nissan bedrijfswagen is gemakkelijk bij Terberg Leasing. Met bedrijfswagenleasen.nl bieden wij een platform dat het mogelijk maakt om online in drie stappen een Nissan bedrijfswagen uit te zoeken welke past bij uw vervoersbehoefte. Wij zorgen ervoor dat u het gehele leasecontract zorgen-vrij rijdt in uw Nissan bestelbus. Waar kunt u dan op rekenen? Een ongevallen-inzittendenverzekering, HSB (motorrijtuigenbelasting), reparatie, onderhoud en banden, WA & casco (eigen risico van EUR 300,-) en een customer care die altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden.

Ons team van specialisten helpt u graag bij het samen stellen van een bedrijfswagen die voldoet aan uw wensen en aansluit bij uw dagelijkse werkzaamheden. Bekijk snel onze modellen van Nissan bedrijfsauto en beslis vandaag nog!

Ons aanbod

Op Bedrijfswagenleasen.nl vindt u naast Nissan bedrijfswagens een breed aanbod aan bedrijfswagens.

Bekijk nu onze aanbiedingen