Op zoek naar een nieuwe aannemer auto? - Bedrijfswagenleasen

Als aannemer is het natuurlijk belangrijk dat alle materialen goed worden opgeborgen in uw bedrijfsauto. U kunt kiezen voor een specifieke in- en ombouw om veilig op elke bouwplaats te komen.

Daarna komt vraag of u wil leasen of kopen? Wat is de beste keuze voor u en uw portemonnee?

Een aannemer auto leasen of kopen?

Onderstaand zullen wij deze mobiliteitsinvullingen tegen elkaar afwegen.

  • Kopen: Het kopen van een nieuwe bedrijfsauto heeft als voordeel dat u alles naar wens kunt selecteren, maar het is wel een behoorlijke investering. Daarnaast moet u zelf het onderhoud, de verzekeringen en reparaties regelen en loopt u zelf het onderhouds- en restwaarde risico.
  • Leasen: Het leasen van een bedrijfsauto is financieel aantrekkelijker dan kopen. Een leasewagen vraagt namelijk geen grote investering. Met uw bedrijfswagens in de lease rijdt u zorgeloos naar elke bouwplaats en betaalt u maandelijks een vast, laag bedrag omdat u meeprofiteert van ons inkoopvoordeel.

Bovendien heeft u tijdswinst omdat het beheren van een leaseauto minder tijd kost dan een eigen bedrijfsauto. De services zoals onderhoud, verzekeringen, schadebeheer en vervanging van banden worden uit handen genomen en zijn inbegrepen in het maandelijkse leasetarief. U kunt zich richten op het aansturen van alle vakmensen die voor u werken. Zodat de bouw nooit stil komt te staan.

Lease een aannemer auto bij Terberg leasing

Wilt u leasen? Lease uw aannemer auto bij Terberg leasing. Terberg Leasing beschikt namelijk over een specifiek bedrijfswagen team. Met hun kennis en kunde helpen ze u graag om één of meerdere passende bedrijfsauto’s uit te zoeken. Verder is het mogelijk om de in- en ombouw en bestickering op uw wensen als aannemer af te stemmen.

Daarnaast regelt u heel eenvoudig uw bedrijfswagen(s) via bedrijfswagenleasen.nl en profiteert u van de voordelen van leasen: maandelijks een vast leasetarief betalen en alle services inbegrepen.

Bekijk ons aanbod of bezoek ons op de BedrijfsautoRAI stand 07.123 en 07.222 van 20-24 oktober 2015!