Op zoek naar een nieuwe timmerman auto? - Bedrijfswagenleasen

Als timmerman is een passende bedrijfswagen van groot belang om uw klanten te kunnen helpen. Daarnaast levert een gespecialiseerde inbouw meer efficiency én meer veiligheid onderweg op. Er zijn diverse mogelijkheden voor in- en ombouw. Afhankelijk van uw situatie kunt u de bedrijfswagen(s) kopen of leasen. Welke optie past bij u?

Een timmerman auto leasen of kopen?

Om erachter te komen welke optie bij u past, hebben wij deze voor u in kaart gebracht.

  • Leasen
    Leasen van een auto is een goede optie als u geld vrij wilt houden voor andere (grote) uitgaven. U kunt uw eigen vermogen gebruiken voor uw kernactiviteiten. Met één vast maandbedrag weet u bovendien waar u aan toe bent. Ook heeft u bij lease van uw timmerman auto geen omkijken naar onderhoud en verzekeringen. Een prettige bijkomstigheid van leasen is dat u regelmatig in een nieuwe auto kunt rijden. Bij bedrijfswagenslease.nl van Terberg Leasing bieden wij u ook aanvullende diensten zoals vervangend vervoer. Zo bent u altijd mobiel!
  • Kopen
    Kopen van een bedrijfswagen is aantrekkelijk als u de auto in één keer kunt betalen. Dit biedt u flexibiliteit bij de looptijd en afschrijving. U loopt daarentegen zelf het risico van onderhoud en restwaarde.

Lease een timmerman auto bij Terberg leasing

Naast personenwagens kunt u bij Terberg Leasing ook bedrijfswagens leasen. Op bedrijfswagenleasen.nl kunt u 24/7 uw bedrijfswagen uit te zoeken. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Ons bedrijfswagen team staat altijd voor u klaar met advies over de montage, inrichting en bestickering van uw bedrijfswagen. Zo zorgen wij ervoor dat u een bedrijfsauto rijdt op maat!

Bekijk ons aanbod of bezoek ons op de BedrijfsautoRAI van 20 t/m 24 oktober 2015!