Opel bestelwagen leasen | Bedrijfswagenleasen.nl

opel_banner-2

Een Opel Bedrijfswagen leasen

Leasen maakt het rijden in een nieuwe Opel bedrijfswagen makkelijk. U hoeft niet langs de bank voor een financiering en niet zelf uit te zoeken welke verzekering het beste aansluit. Bij het leasen van de Opel bestelbus huurt u gedurende 4 à 5 jaar tegen een vast bedrag een van de Opel bestelbus modellen.
U hoeft geen investering in één keer te doen waardoor u het geld direct kunt investeren in uw onderneming. Daarnaast brengt leasen u gemak, want alle zaken omtrent de Opel bedrijfsauto en de leasecontracten worden door de leasemaatschappij geregeld. Hierbij kunt u denken aan de ongevallen-inzittendenverzekering, HSB (motorrijtuigenbelasting), reparatie, verzekering onderhoud en banden, WA & casco (eigen risico van EUR 300,-).

De praktische mogelijkheden van een Opel bestelwagen

Op zoek naar een Opel bestelwagen die u voor elke klus kunt gebruiken? Opel biedt u verschillende mogelijkheden. Een van de mogelijkheden is het leasen van de Opel Vivaro bestelwagen. Kiest u voor Opel Vivaro lease, dan rijdt u in een middelgrote bestelbus waarmee u gemakkelijk al de materialen en goederen kunt vervoeren. Door de vlakke laadvloer is elke soort lading moeiteloos mee te nemen.
Bovendien biedt de ergonomische inrichting alle inzittenden voldoende comfort. De cabine is veel meer dan een praktische werkruimte door de ruime opbergmogelijkheden met een groot aantal opbergvakken.

Opel bedrijfswagen leasen bij Terberg Leasing

Bij bedrijfswagenleasen.nl van Terberg Leasing kunt u gemakkelijk uw Opel bedrijfswagen samenstellen en bestellen. Bedrijfswagenleasen.nl is het eerste online platform dat het mogelijk maakt om online in drie stappen een Opel bestelauto uit te zoeken welke past bij uw vervoersbehoefte. Daarnaast betaalt u bij ons geen hoge aanschafkosten. Bekijk direct onze scherp geprijsde Opel bedrijfswagens!
Meer weten over Opel bedrijfswagen leasen? Neem contact op met onze bedrijfswagen specialisten die helpen u graag verder!

Ons aanbod

Op Bedrijfswagenleasen.nl vindt u naast Opel bedrijfswagens een breed aanbod aan bedrijfswagens.

Bekijk ons aanbod