Over Terberg Leasing | Bedrijfswagenleasen.nl.nl

Terberg Leasing is ruim 40 jaar actief in de auto leasebranche en is één van de grootste onafhankelijke auto leasemaatschappijen. Wij zijn niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of automerk. U krijgt dus altijd een volledig onafhankelijk advies.

Terberg Leasing behoort tot de Top-10 van auto leasemaatschappijen van Nederland. Dit hebben wij bereikt door te investeren in langdurige relaties. Onze ruim 120 enthousiaste medewerkers bieden een zeer persoonlijke dienstverlening. Het is onze missie om in 2015 de meest gewaardeerde, duurzame en innovatieve leasemaatschappij te zijn.

Een behoorlijke ambitie en we zijn goed op weg. Als onderneming zijn we klimaatneutraal gecertificeerd en hebben we een methode en tools ontwikkeld om klanten te helpen bij het behalen van hun duurzame ambitie.

Ons innovatieve karakter komt tot uiting in onze vooruitstrevende producten en diensten, zoals Bedrijfswagenleasen.nl. Het eerste online platform dat het mogelijk maakt om online gemakkelijk een bedrijfswagen uit te zoeken welke past bij uw vervoersbehoefte.

Lees hier meer over onze expertise in bedrijfswagens.

Interesse in bedrijfswagen lease?

Bekijk ons aanbod