Peugeot bedrijfswagen leasen | Bedrijfswagenleasen.nl

Peugeot bedrijfswagen leasen

peugeot_banner2

Schermafbeelding 2015-07-02 om 11.17.17

Op zoek naar een bedrijfswagen die een verlengstuk vormt voor de uitvoering van uw werkzaamheden? Dan is het leasen van een Peugeot bedrijfswagen een goede optie.

Bij zakelijke lease kan er onderscheid worden gemaakt tussen financiële en operationele lease.
Bij financiële lease blijft de leasemaatschappij enkel nog juridisch gezien eigenaar van de Peugeot bedrijfswagen. De reparatie, verzekering, pech hulp en eventuele andere kosten aan de Peugeot bestelauto zijn voor uw rekening.

Bij operationele lease blijft de leasemaatschappij eigenaar van de bedrijfswagen. Concreet wil dit zeggen dat de leasemaatschappij alle servicekosten die verbonden zijn aan de bedrijfswagen meeneemt in het leasetarief. Heeft uw Peugeot bedrijfswagen een onderhoudsbeurt nodig, dan worden de kosten hiervoor betaald door de leasemaatschappij.

 

Het aantal mogelijkheden om een Peugeot bestelwagen leasen

Ontdek de vier Peugeot bestelwagenmodellen. Voor elke zakelijke klant is er een passend model met inbouw en exterieur mogelijkheden die naar wens kunnen worden aangepast. Zo is de Peugeot Boxer bedrijfsauto tot in detail doordacht om een ideaal stuk gereedschap te zijn voor uw werkzaamheden. De praktische voorzieningen zoals buitenspiegels met dubbel spiegelglas en de lage laaddrempel maken het rijden gemakkelijker. Ook heeft deze Peugeot bestelwagen een comfortabele cabine, robuust uiterlijk en grote open laadbak waar veel materialen in kunnen worden vervoerd.

 

Het leasen van een Peugeot bedrijfswagen bij Terberg Leasing

Een Peugeot bedrijfswagen kan worden geleast via bedrijfswagenleasen.nl. Dit is een efficiënte online leaseoplossing van Terberg Leasing om snel en voordelig een bedrijfswagen te leasen.
Bovendien maakt u een slimme keus als u kiest voor het leasen van een Peugeot bedrijfswagen. Het brengt u namelijk veel comfort. Het leasecontract ontzorgt u van a tot z doordat de kosten zoals verzekering, onderhoud, reparatie en banden zijn meengenomen in het leasetarief. Verder worden alle zaken deskundig voor u afgehandeld. Bekijk direct ons aanbod en profiteer ook van interessante voorraadmodellen!

Bekijk ons aanbod