De verschillende RAI evenementen - Bedrijfswagenleasen

Vanuit de RAI Amsterdam worden jaarlijks vele nationale en internationale consumentenevenementen en vakbeurzen georganiseerd. De missie van de Rai Amsterdam luidt als volgt: “Wij geloven in de kracht van verbinding. In een wereld vol mogelijkheden om mensen, ideeën en visies te verenigen en verbinden.”

Deze missie komt tot uiting in het aantal en de diversiteit aan beurzen. De RAI organiseert vijf internationale beurzen: Aquatech (watermanagement), ISSA/INTERCLEAN (professioneel schoonmaak onderhoud), Intertraffic (verkeerstechnologie), METS (internationale pleziervaartindustrie) en ReMaTec  (remanufacturing).

Wegens succes keren jaarlijks de volgende consumentenbeurzen in de RAI terug: Huishoudbeurs, Negenmaandenbeurs, HISWA, KunstRAI en de tweejaarlijkse AutoRAI. Ook organiseert de RAI Amsterdam zelf vakbeurzen, als voorbeeld de Horecava, de Bakkerijdagen, de BedrijfsautoRAI, AutovakRAI, FietsVak, Building Holland, Taxi Expo, Fleet Management Expo en Safety & Security Amsterdam (SSA).

De bedrijfsauto RAI

Ook op de BedrijfsautoRAI zijn er verschillende evenementen, demonstraties, etc. De vakbeurs heeft maar liefst drie theaters en een bestelautoplein:

  • EVO Theater

Het EVO theater biedt een uitgebreid informatieprogramma aan MKB’ers en zzp’ers.

  • TLN Theater

Bent u één van de TLN aangesloten transportondernemingen? Dan TLN biedt u elke dag, aan de hand van een centraal dagthema, een diversiteit aan kennissessies aan.

  • InnovationLAB Theater

Het InnovationLAB showt u diverse innovaties uit branches. Denk aan thema’s als: (voertuig)technologie, kostenbesparing & efficiëntie, veiligheid & beveiliging, duurzaamheid en (logistiek) procesoptimalisatie, materiaal & lading, werk & opleiding.

  • Bestelautoplein: op dit plein kunt u de nieuwste bestelauto-modellen bewonderen, tevens is het ook een ontmoetingsplek voor alle aspecten van het lichte bedrijfswagensegment zoals ombouw- en inbouw.

De exclusieve aanbieding van Terberg Leasing Bedrijfswagens

Bedrijfswagens van Terberg Leasing is het aan haar stand verplicht om met een heuse ‘beursknaller’ te komen. Deze keer niet alleen met ‘auto voor prijs’. Juist met een geheel nieuw product in de bestelauto wereld. Want een flexibele wereld vraagt een flexibel product. Daar spelen wij graag op in zodat u nog beter uw vervoerswensen kunt aanpassen aan de behoefte. Hoe dit product eruit ziet? Kom naar onze stand tussen 20-24 oktober 2015. Mail naar bedrijfswagens@terbergleasing.nl  en wij zorgen ervoor dat u kosteloos de beurs en onze stand kunt bezoeken.