Uw bedrijfswagens kopen of leasen? - Bedrijfswagenleasen

Een bedrijfswagen is noodzakelijk om uw werk te kunnen doen. U moet namelijk voor elke opdracht snel en gemakkelijk van A naar B kunnen rijden. Uw bedrijfsauto is als het ware een verlengstuk van de werkplek en een mobiele gereedschapskist.

Maar kunt u de bedrijfswagens nu beter kopen of leasen? Een ingewikkeld vraagstuk. Anno 2015 zien trendwatchers dat we steeds meer van bezit naar gebruik overstappen. Maar past leasing wel bij uw situatie? Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

Zelf bedrijfsauto’s kopen? Dit zijn de voordelen

Als eigenaar kunt u de bedrijfswagens kopen als u de financiële middelen beschikbaar heeft. Daarmee kunt u van enkele belastingvoordelen genieten en blijft u flexibel in hoe lang uw bedrijfsauto’s doorrijden. U heeft alle afspraken over de auto’s zelf in de hand. De voordelen van bedrijfswagens kopen:

– U bent eigenaar en houdt zelf de controle
– De investeringsaftrek voor bedrijfswagens kan gunstig uitpakken
– U profiteert van goed rijgedrag en eventuele opbrengst bij verkoop
– U bent flexibel in de looptijd van de auto’s

Zakelijk bedrijfswagens leasen? Dit zijn de voordelen

Zakelijke bedrijfswagens vragen een flink aandeel van uw bedrijfskosten. De aanschaf van bedrijfswagens vraagt een behoorlijke investering. Als ondernemer zit u ook niet te wachten op onverwachte kosten door onderhoud of schade. U kunt deze risico’s minimaliseren door uw bedrijfswagens te leasen. U betaalt dan een vast bedrag per maand en u heeft geen omkijken naar bijvoorbeeld verzekeringen, onderhoud, banden, vervangend vervoer en schadeherstel. De voordelen van zakelijk bedrijfswagens leasen op een rij:

– Geen hoge investering bij aanschaf
– U lift mee op inkoopvoordelen
– Vaste, maandelijkse lasten en geen onverwachte kosten voor onderhoud of schade
– Altijd verzekerd van mobiliteit
– Expertise van de lease adviseurs
– Tijdsbesparing van u en uw medewerker(s)
– U ontvangt één factuur
– U krijgt inzicht in het rijgedrag van uw medewerkers dankzij rapportages
Wilt u meer weten over het leasen van uw bedrijfswagens? Neem dan contact met ons op via 030 288 4774 of bedrijfswagens@terbergleasing.nl.