Verlaag uw risico als ondernemer - Bedrijfswagenleasen

Om risico’s zoveel mogelijk in te perken, is het belangrijk dat u een bedrijfswagen kiest met een effectieve inrichting. Het risico verlagen is mogelijk met een op maat gemaakte inrichting zodat er geen losse onderdelen in uw bedrijfsauto liggen die schade kunnen veroorzaken. Het risico wordt nog wel eens onderschat: als uw bestuurder hard moet remmen, ontstaan er mogelijk al gevaarlijke situaties. De specialisten van ons bedrijfswagenteam geven u graag advies over belading en inbouw.

Met een effectieve inrichting in uw bedrijfswagen en de juiste inbouw loopt u ook minder risico op tijdsverlies. Met een bedrijfswageninrichting kunt u dus zelfs tijd besparen als uw risico verlagen. Het effectief inrichten van uw bedrijfswagen, scheelt kostbare werktijd én frustraties.

Verlaag uw bedrijfsrisico met veilige lease bedrijfswagen

Met een lease bedrijfswagen maakt u gebruik van de expertise van Terberg Leasing. Wij kunnen uw risico’s verlagen door de juiste verzekeringen in de leaseprijs op te nemen.

Zo heeft een inzittenden verzekering absoluut prioriteit. Een Ongevallen Inzittenden Verzekering (OIV) beschermt u tegen schade aan de inzittenden en bezittingen tot een bepaald, vooraf afgesproken, bedrag. Een Schade Verzekering Inzittenden (SVI) dekt veel ruimer, namelijk de werkelijk geleden schade. Als uw werknemer arbeidsongeschikt raakt, wordt het verloren inkomen bijvoorbeeld vergoed. Het maakt niet uit wie het ongeval veroorzaakt heeft; zowel de OIV als de SVI keren uit in geval van schade.

Bestickering of belettering kan ook schade oplopen. Dit kan onder de casco-dekking vallen als het als een accessoire gezien wordt. Het is mogelijk dat u een aanvulling nodig heeft op de verzekering. Ook bij de keuze voor een laadlift, is een extra verzekering vereist die schade dekt aan derden. Let goed op de verzekeringen die u nodig heeft. De lease adviseurs van Terberg Leasing geven u graag advies.

Laat Terberg Leasing u helpen bij het verhogen van de veiligheid voor uw berijders

Naast veiligheidsaspecten kunt u dankzij het leasen van uw bedrijfswagens ook op andere manieren uw risico verlagen. In een leaseconstructie wordt het risico van een dalende opbrengst door uw leasepartner genomen. Als de opbrengst aan het eind van de rit tegenvalt, is dit niet uw zorg.

Terberg Leasing heeft met ruim 45 jaar ervaring veel kennis in huis en kan zo op diverse manieren uw risico verlagen. Door het adviseren van de juiste, aanvullende verzekeringen, door u te wijzen op de beste keuze qua inrichting en door het tijdig signaleren van de benodigde onderhoudsbeurten. Daarbij kunnen wij een op maat gesneden schadepreventieplan voor u opstellen.

We bekijken met welke maatregelen we samen schade kunnen voorkomen, bijvoorbeeld door berijderbeïnvloeding. Met een rijtraining leren we bestuurders hoe zij het beste kunnen omgaan met hun bedrijfswagen. Dat is pas risico verlagen. Ons bedrijfswagenteam helpt u graag verder.