Verlaag uw risico als zzp’er - Bedrijfswagenleasen

Bestelbus van de zaak als zzp’er? Kopen, leasen of huren? Wat is de beste keuze als u uw risico’s wilt verlagen? Onderstaand zetten we dit voor u op een rij.

  • Als zzp’er heeft u niet altijd voldoende financiele middelen voor handen om een auto aan te schaffen. Om flexibel op klantverzoeken in te spelen, is mobiliteit echter een voorwaarde. U kunt dan het beste uw bedrijfswagen operational´ leasen zodat u geen grote investering in één keer hoeft te doen.
  • Met leasen betaalt u elke maand een vast bedrag zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Heeft u eenmalig een bedrijfswagen nodig, bijvoorbeeld voor een eenmalige opdracht aan de andere kant van het land? Dan is het risico het laagst als u de bedrijfswagen gaat huren of shortleasen.

Lease als zzp’er een bedrijfswagen en verlaag uw risico

Naast het financiële risico verlaagt het leasen van een bedrijfswagen ook andere bedrijfsrisico’s voor uw onderneming:

  • u heeft inzicht in uw kosten: u weet precies wat u per maand aan automobiliteit kwijt bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan;
  • u heeft geen omkijken naar uw geleaste bedrijfswagen want alle services zijn inbegrepen in het leasetarief: 24-uurs pech hulp, afschrijving, vervangend vervoer, verzekering, onderhoud, banden en reparatie.
  • Wij zorgen voor minimale stilstand van uw bedrijfswagen bij reparatie of kunt u gebruikmaken van een vervangende auto. Zo bent u altijd eerzekerd van mobiliteit!
  • tijdens uw werkzaamheden beschikt u over een representatieve auto waarmee u bij klanten voor de dag kunt komen;
  • richt uw bedrijfswagen optimaal in zodat u deze zo efficiënt mogelijk kunt inzetten via bedrijfswagensleasen.nl. Met de juiste inbouw vergroot u bovendien de veiligheid in uw bedrijfswagen.

Laat Terberg Leasing u helpen bij het verlagen van uw risico

Een bedrijfswagen is meer dan een vervoersmiddel. Het is noodzakelijk gereedschap om uw vak uit te oefenen. Dat weten onze specialisten maar al te goed. Tezamen met hen stelt u uw bedrijfswagen zodanig samen dat deze voldoet aan uw wensen en aansluit bij uw dagelijkse werkzaamheden als zzp-er.

De verschillende leaseconstructies van Terberg Leasing voor bedrijfswagen leasen:

  • Bedrijfswagenleasen.nl: de online oplossing die het u makkelijk maakt om een bedrijfswagen uit te zoeken die past bij uw vervoersbehoefte (bestickering, om- en inbouw);
  • bij shortlease.nl least u al een nieuwe of jong gebruikte bedrijfswagen vanaf 1 maand en kunt u het contract kosteloos per dag opzeggen.

Meer informatie over bedrijfswagen leasen? Neem contact met ons op of bezoek ons op de BedrijfsautoRAI van 20 t/m 24 oktober in Amsterdam.