Voordelen van online leasen | Bedrijfswagenleasen.nl

Wat zijn de voordelen van online een bedrijfsauto leasen?

 Gunstigste leasetarieven
 Uitgebreid basisleasepakket
 Altijd mobiel en alle zorgen uit handen
 Een zeer eenvoudig proces
 Turnkey oplevering wanneer inbouw gewenst is
 Direct inzicht in uw kosten per maand
 24/7 een bedrijfswagen uitzoeken

Bekijk nu ons aanbod

 

 

Onze leasetarieven
Doordat wij een selectief aanbod bedrijfsauto’s aanbieden, hebben wij een aanzienlijk inkoopvoordeel. Dit voordeel verrekenen wij rechtstreeks in het leasetarief. Zo profiteert u van scherpe tarieven en least u voordelig een bedrijfsauto.

Uitgebreid basisleasepakket
Bij het leasen van een bedrijfsauto bij Terberg Leasing ontvangt u een uitgebreid basispakket. Het basisleasepakket is inclusief:

 Ongevallen inzittendenverzekering
 HSB (motorrijtuigenbelasting)
 Reparatie, Onderhoud en Banden
 WA & casco (eigen risico van € 300,-)
 Rente

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het basisleasepakket verder uit te breiden met opties als:

 All season banden
 Schadeverzekering inzittenden
 Haal- en brengservice
 Vervangend vervoer na 24 of 48 uur
 Pechhulp in het buitenland
 Tankpas (nationaal of internationaal)
 Eigen risico verhogen naar € 500,-

Uitgebreide uitrusting
De bedrijfsauto is standaard voorzien van aantrekkelijke opties en verder uit te breiden met een Comfort of Luxe pakket. U heeft de mogelijkheid om deze pakketten verder uit te breiden met losse opties als een imperiaal of sidebars.

Inbouwpakketten
Wenst u een bedrijfsauto inclusief inbouw? Bij Terberg Leasing kiest u online uit drie inbouwpakketten de inbouw welke het beste bij uw werkzaamheden past. Uw bedrijfsauto wordt inclusief inbouw turnkey opgeleverd. Direct inzetbaar voor uw bedrijfsvoering!

Indien u geen inbouw nodig heeft kiest u voor “Geen”. Heeft u speciale wensen? Dan geeft u dit bij uw aanvraag aan door voor “Maatwerk” te kiezen.

Inzicht in kosten per maand
Door een bedrijfsauto te leasen, heeft u rechtstreeks inzicht in uw kosten per maand. U komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. Al uw kosten zijn direct duidelijk vanaf het moment dat u uw contract ontvangt.

Eenvoudig aanvragen
Een bedrijfsauto leasen was nog nooit zo makkelijk. In slechts een paar eenvoudige stappen hebt u een bedrijfsauto. Volledig samengesteld naar uw eigen wensen.

Zodra u een aanvraag plaatst nemen wij op werkdagen binnen 4 uur contact met u op om uw aanvraag door te nemen. U zit nog nergens aan vast.

Wij nemen uw wensen met u door en zetten het acceptatieproces in gang. Nadat uw wensen zijn afgestemd en het acceptatieproces succesvol is afgerond, wordt de aanvraag omgezet in een leasecontract.

Meer weten over bedrijfswagen lease?

Neem contact op met onze specialisten en wij gaan voor u aan de slag.

Bedrijfswagen-leasen-voordelen-iconen